2014-02-10 09:07:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Rengeteget dolgozik

Napi horoszkóp február 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Rengeteget dolgozik, a mai napon is kilátásban van még egy kis túlóra is. Persze ön nagyon hatékony tud lenni, a gyorsaságával legyőzheti az időt is. Ez esetben még az esti programja is összejöhet. Biztosan a szerelem is hajtja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Feszített tempóra számíthat a munkahelyén ma is. Szerencsére kezd már belerázódni, már nem idegesíti annyira a sietség. Éppen ezért nem is kapkod annyira, jobban átlátja a teendőit, és kényelmesebben végzi el. De mégis gyorsan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön a kapcsolatok embere, tudja hát jól, milyen sokat számítanak a boldogulásában az emberi viszonyok, a nyilvánosság. A mai napon sem szalaszthat el egy jó reklám lehetőséget. Még akkor sem, ha ez önfényezésnek tetszik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rengeteg feladat várja a munkahelyén, ám szerencséjére a mai napon igen jól bírja a gyűrődést. Még az sem zavarja, ha rengeteget kell utaznia. A helyváltoztatás igazából inkább gyönyörködteti, élvezi a kalandot is a munkát is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Idő kellene ahhoz, hogy megszokja a megváltozott körülményeit. Minél inkább ragaszkodik a régihez, az elmúlthoz, annál nehezebb időszakra számíthat. Ha az újra koncentrál, és arra fordít energiát, jobban fogja élvezni a helyzetét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Könnyen kerülhet mostanában magasabb pozícióba. Ez persze nem csak a munkáján múlik, hanem azon is, hogy milyen színben tudja feltűntetni önmagát. Ma sokat tehet azért, hogy végre felfigyeljenek önre! Villantsa fel a tehetségét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Gyorsan és jól végzi a munkáját. A kérdés csak az, vajon elég megbecsülést is kap-e érte? Ha úgy érzi, hogy minden tette üresbe hull, és sem a főnökétől, sem a családjától nem kap köszönetet, tegye végre szóvá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sokat dolgozik, keményen hajtja magát, mégis úgy érzi, hogy kevés az eredmény, amit felmutathat. Nem a maga munkájával elégedetlen, hanem azokéval, akikkel együtt kell működnie. Bizony az eredmény közös. Tanítsa a társait is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a könnyed problémamegoldással vívhatja ki a kollégái megbecsülését. Olyan javaslattal állhat elő, amellyel jelentősen megkönnyíthet egy munkafolyamatot, és amivel még az egészségüket is védheti. A mosolya a plusz még mindemellett.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha továbbra is eltökélten és szorgalmasan dolgozik, akkor bizonyosan észreveszik a munkáját a felettesei is. De önt most nem is ez izgatja elsősorban. Ma este randevúra készül, amely ráadásul sorsdöntő lehet az életében.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A magánéletében kompromisszumos megoldásokra kellene törekednie, nem lehet mindig ön a diktátor. Hallja meg a mások véleményét is! A gyermekein sem uralkodhat despota módon: ez egyszer még megbosszulja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egyre kevesebb ideje marad a családjára, a kedvesére. Pedig nem jól teszi, ha elhanyagolja őket. A hiányérzet komoly frusztrációt okoz, különösen a társának. Nehogy a végén máshol keresse a boldogságot! Figyeljen oda jobban!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: